23948sdkhjf

Thyra Frank høster erfaringer med ældrepleje i det sønderjyske

Ældreministeren besøger i dag Plejehjemmet Rønshave i Aabenraa og Agerskov Friplejehjem i Tønder.

I dag kommer ældreminister Thyra Frank til Aabenraa og Tønder.

Thyra Frank har sat gang i en tur rundt til alle landets 98 kommune, for at indhente inspiration til ældreministerens og ministeriets aktuelle arbejde med at finde og afskaffe unødige dokumentationskrav i ældreplejen, ligesom ældreministeren også drøfter kommunernes konkrete erfaringer og gode løsninger på ældremaden, rehabiliteringsopgaven eller demensindsatsen. Rækken af drøftelser bruger ældreministeren og ministeriet til et kommende ældrepolitisk udspil og en Plejehjemsportal.

- Det er uundværligt for mig som minister at komme ud og se, hvordan kommuner og institutioner griber ældreplejen an. Ældreplejen er bedre end det billede, vi nogen gange får tegnet i pressen. Jeg har snart besøgt halvdelen af de danske kommuner, og jeg møder utroligt meget personale og ledere, der hver dag yder en meget engageret pleje og omsorg, siger Thyra Frank.

I går besøgte ældreministeren Plejecenter Kong Frederik IX. Og i dag kommer hun på besøg på Plejehjemmet Rønshave i Aabenraa og Agerskov Friplejehjem i Tønder samt i Frivillighedens Hus i Sønderborg.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141