23948sdkhjf

Gratis international konference om teknologidrevet demenspleje

11. oktober inviterer Welfare Tech til international konference i Odense med oplægsholdere og deltagere fra Danmark og udland.

Brancheorganisationen Welfare Tech får helt sikkert masser af opmærksomhed fra plejesektorens fagfolk, når man 11. oktober afholder en international konference om demens og teknologi i Odense.

Seniorkonsulent Krista Ebsen Blaabjerg glæder sig over rækken af indlægsholdere, som det lykkedes WHINN at trække til Odense.

Professor George Crooks, Chief Executive Officerpå the Digital Health Institute i Skotland holder indlæg om, hvordan vi kan sikre velfærdsteknologier i en positiv rolle i fremtidens pleje og hvordan vi holder fokus på mantraet: Sikkerhed , effektivitet og personcentreret omsorg.

Helt lokalt bliver det, når OK-Fondens Paul Erik Weidemann, Odense-rådmand Brian Skov Nielsen (Ø) og Aster Schepel, læge og formand for interesseorganisationen Magurittens Venner fortæller om virsioner for det gode liv, og hvordan vi kan understøtte et meningsfuldt liv for mennesker med demens i samarbejde med pårørende og fagprofessionelle.

Medvirkende på konferencen er også bl.a. Alzheimerforeningen, Det Nationale Videncenter for Demens og Svendborg Sygehus, der er i fuld gang med at uddanne hospitalets medarbejdere i demens-faglighed. (Læs denne historie i seneste udgave af Magasinet Pleje).

"Medicin er ikke den eneste måde, vi kan behandle mennesker, der lider af demens. Sygdomsforebyggelse, rehabilitering og miljøterapi med blandt andet lyd, lys og billeder som virkemidler vinder mere og mere frem i disse år. Erfaringerne med en mere helhedsorienteret tilgang til mennesker med demens tyder på, at involvering af personale og pårørende i kombination med teknologi giver bedre livskvalitet for alle involverede," lyder det fra Welfare Tech i oplægget til konferencen.

Se hele programmet her. Tilmelding skal ske her. Der er plads til 175 deltagere.

Arrangører

Den gratis konference den 11. oktober i Odense er arrangeret af Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi, Demantec og OPIguide.dk i samarbejde med Patient@home, CoLab Odense, Odense Universitetshospital Svendborg, VIA University College og University College Lillebælt, mfl. 

Det sker under den årlige velfærdskonference WHINN.

Konferencen starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00. Den foregår på engelsk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125