23948sdkhjf

Kæmpetelt skærer tre måneder af byggetiden

Bygherre og hovedentreprenør på stort Bispebjerg-byggeri er begejstrede over udbyttet af totaloverdækning på byggepladsen.

Det 32 meter høje, hvide telt, der har dækket byggepladsen på Bispebjerg Hospital i lidt over et år, er netop taget ned.

Tilbage står en bygning, der er blevet skånet for nedbør og vind i første fase af byggeprocessen, indtil bygningen var tæt. Og det gør en forskel:

- Det er en helt anden måde at bygge på. På grund af overdækningen kan vi skære tre måneder af tidsplanen. Men den største forskel er den kvalitet, vi står med nu, og som vi kommer til at levere, når bygningen er helt færdig til næste år, siger Ronan O’ Reilly, seniorprojektleder hos Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Det skriver Building Supply.

Den 10.000 kvadratmeter store laboratorie- og logistikbygningen, der opføres af Per Aarsleff A/S i hovedentreprise, forventes at stå klar i sommeren 2018, hvor funktionerne testes frem mod ibrugtagning i efteråret samme år. Indtil da er der en masse indvendigt arbejde, der skal udføres, ligesom bygningen stadig mangler at få monteret solafskærmning på facaden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094