23948sdkhjf

Og plejehjemmet skal hedde ...

Det kommende plejehjem i Hornbæk har fået sit navn.

Grønnegård. Det er navnet på det nye plejehjem i Hornbæk, der skal erstatte det nuværende Bøgehøjgård, når plejehjemmet står færdigt i 2019.

Navnet er fundet i en navnekonkurrence, hvor 42 forslag kom på bordet.

Navnet Grønnegård blev foreslået af en af arkitekterne med begrundelsen: Plejehjemmets bygningstypologi er bondegården, det ligger i grønne omgivelser og det bliver beklædt med grågrøn skifer.

Plejehjemmet skal indeholde 51 plejeboliger med fællesarealer samt et serviceareal. Det er OK-Fonden, der skal drive det nye plejehjem. OK-Fonden overtog driften af plejen på det nuværende Bøgehøjgård den 1. januar 2017.

Bygherrene Helsingør Kommune og OK-Fonden gav i sidste uge besked til de fem virksomheder, der skal give tilbud på hovedentreprisen for det nye plejehjem i Hornbæk.

 

Vi er rigtig glade for de mange forslag. Tak for dem. Der var flere gode imellem, men alle i dommerpanelet var enige om, at Grønnegård var det helt rigtige navn til det nye plejehjem, siger Ib Kirkegaard, formand for Socialudvalget. 

 

De fem ansøgere, der er prækvalificeret til at give tilbud på det nye plejehjem senest den 10. november 2017 er:

 

Einar Kornerup A/S

Dansk Boligbyg A/S

  1. Nygaard Sørensen A/S

HHM A/S

Jørgen Friis Poulsen a/s

 

Bygherrerne havde ved deadline den 26. september 2017 modtaget 12 ansøgninger om prækvalificering. De 12 ansøgere er evalueret i et samarbejde mellem JJW Arkitekter, OK-Fonden og Helsingør Kommune. Styregruppen for plejehjemsprojektet godkendte den 3. oktober indstillingen om prækvalifikation.

 

 

For spørgsmål kontakt byggeprojektkoordinator Inge Metha Schmidtsdorff i Helsingør Kommune på tlf. 49 28 30 40 eller projektleder Mikkel Jeppesen i OK-Fonden på tlf. 23 71 29 76

 

Læs mere om det kommende plejehjem på Helsingør Kommunes hjemmeside:https://www.helsingor.dk/nyheder/nyhedsarkiv/nyheder-2016/2016/nyt-plejehjem-paa-vej-i-hornbaek/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11