23948sdkhjf

Ny guide skal hjælpe forskere in spe

Fysioterapeut og professor Thomas Bandholm har sammen med en gruppe forskere i Danmark udarbejdet The PREPARE Trial guide.

En ny guide, The PREPARE Trial guide, skal hjælpe forskere med at forberede og planlægge kliniske forskningsprojekter. Det skriver Danske Fysioterapeuter.

Det er fysioterapeut og professor Thomas Bandholm, som sammen med en gruppe forskere i Danmark - heriblandt tre fysioterapeuter - har udarbejdet guiden.

"Guiden skal være med til at sikre så høj en kvalitet af den kliniske forskning som muligt og forebygge, at de yngre forskere undervejs i et forskningsprojekt bliver tvunget til at kompensere for noget, som de burde have forudset fra starten," skriver fysio.dk.

Guiden henvender sig til yngre forskere og ph.d.-studerende, men kan også være nyttig for vejledere, undervisere og andre, der planlægger klinisk forskning i forbindelse med videreuddannelse og på deres arbejdsplads.

Fysioterapeut, ph.d. og professor Thomas Bandholm har sammen med kollegerne seniorforsker Robin Christensen, fysioterapeut, ph.d., lektor Kristian Thorborg, professor Shaun Treweek og fysioterapeut, ph.d. og professor Marius Henriksen udarbejdet guiden, der er formidlet i en artikel publiceret i British Journal of Sports Medicine 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109