23948sdkhjf

DANSKE ÆLDRERÅD sætter forebyggelse på dagordenen

I næste uge er der ældrepolitisk konference i Vejle.

Når DANSKE ÆLDRERÅD i næste uge inviterer til ældrepolitisk konference i Vejle, så er det under temaet 'Et sundt liv som ældre - sundhedsfremme og forebyggelse som en vigtig del af ældrerådenes arbejde'.

- For ældrerådene er forebyggelse et vigtigt område, som fylder meget i dialogen med forvaltning og kommune. Derfor har Danske Ældreråd valgt at sætte forebyggelse på dagsordenen, så vi alle sammen kan blive klogere på området, fortæller landsformand Erik Stagsted.

Målgruppen for konferencen

Medlemmer af ældre-/seniorråd, opstillede kandidater til ældre-/seniorrådsvalg, samarbejdspartnere, medlemmer og medarbejdere i frivillige organisationer og ældreorganisationer, embedsmænd/fagfolk fra kommuner og regioner, forskere samt kommunal-, regional- og landspolitikere.

kilde: DANSKE ÆLDRERÅD

På konferencen vil forskellige oplægsholdere belyse sundhedsfremme, forebyggelse og et sundt liv som ældre fra hver deres udgangspunkt. Blandt oplægsholderne er professor og centerleder Kaare Christensen, Dansk Center for Aldringsforskning, konsulent Annette Johannesen, specialergoterapeut i gerontologi, Christine E. Swane, kultursociolog, ph.d., og direktør i Fonden Ensomme Gamles Værn og Lis Puggaard, cand. scient., ph.d., Syddansk Universitet.

- Vi har samlet en række kompetente oplægsholdere, som gennem oplæg og workshops skal give deltagerne en større forståelse af sundhedsfremme, forebyggelse og et sundt liv som ældre. Det er vores håb, at de forskellige oplægsholdere på konferencen vil inspirere nuværende og kommende medlemmer af ældrerådene i deres arbejde med forebyggelsesindsatsen, lyder det fra Erik Stagsted.

Konferencen løber af stablen den 24. oktober i Vingstedcentret.

Du kan læse mere om konferencen her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094