23948sdkhjf

Rehabilitering: Botilbud i Hammel udvides

Botilbuddet Tagdækkervej i Hammel, der er en del af Specialområdet Hjerneskade, udvides fra seks til ti døgnpladser i helt ny bygning.

Regionsrådet i Region MIdtjylland har netop godkendt et forslag om at investere 28,3 mio. kroner i nye fysiske rammer på botilbuddet Tagdækkervej i Hammel, der er en del af Specialområde Hjerneskade. Konkret betyder det, at rehabiliteringstilbuddet udvides fra seks til ti døgnpladser i en helt ny bygning.

Specialområde Hjerneskade er Region Midtjyllands tilbud til voksne med erhvervet hjerneskade og/eller fysiske funktionsnedsættelser.

Den nye bygning kommer desuden blandt andet til at indeholde tidssvarende træningsfaciliteter, fysioterapi og samtalerum.

Det er nye nationale retningslinjer, der har stillet skærpede krav til kommunernes rehabiliteringstilbud til hjerneskaderamte.

Kommunerne ønsker, at Region Midtjyllands Specialområde Hjerneskade udbygger og udvikler døgntilbuddet Tagdækkervej i Hammell, så Tagdækkervej i fremtiden kan varetage de mest specialiserede rehabiliteringsopgaver på området.

Kommunerne i Region Midtjylland - men også i landets øvrige regioner – kan i fremtiden henvise flere med behov for specialiseret rehabilitering til Tagdækkervej, der bliver blandt de formentlig fem-seks steder i landet, der kan tilbyde rehabilitering på specialistniveau.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079