23948sdkhjf

Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018: Skal I vinde?

Så er det NU, I skal vise, hvad I kan: Magasinet Pleje uddeler i 2018 priser til storkøkkener i fire forskellige kategorier - med flotte præmier til vinderne.

De danske innovative storkøkkener knokler dagligt for at finde nye måder at gøre deres fag, og ikke mindst ernæring, attraktiv for dem, der skal lave maden og ikke mindst den, der skal spise den.

Det skal hyldes! 

Magasinet Pleje uddeler derfor for første gang en række priser til storkøkkener, der udmærker sig i en sådan grad, at øvrige fagfolk kan tage ved lære. Og du kan være med til at indstille et køkken til prisen.

FoodExpo 2018

I fire særtillæg i Magasinet Pleje 24. november, 15. december, 19. januar og 16. februar beskæftiger vi os fagligt med ernæring og storkøkken. 

Kulminationen på konkurrencen sker på Nordens største fagmesse for storkøkkener -

De fire kategorier

Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018, Miljø: Prisen har bl.a. fokus på madspild, brugen af råvarer og energibesparelser. Prisen præsenteres i samarbejde med Orkla.

Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018, Mad til Småtspisende: Prisen har bl.a. fokus på arbejdet med proteinholdige produkter, måltidet som helhed, servering og mad til dysfagi-patienter. Prisen præsenteres i samarbejde med Arla.

Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018, Økologi: Økologisk Handllingsplan 2020 indeholder en hensigtserklæring om 60 prosent økologi i offentlige køkkener. Prisen har fokus på metoder til at opnå dette. Prisen præsenteres i samarbejde med Arla.

Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018, Fremtidens Køkken: Fokus på udvikling og fremtid i en innovativ sektor. Prisen præsenteres i samarbejde med Kohberg.

FoodExpo - der afholdes i Messecenter Herning den 18.-20. marts 2018. Messen trækker 5.000 fagfolk fra storkøkkener og ca. 25.000 besøgende ialt.

Her bliver priserne i de fire kategorier uddelt på en festlig event, hvor Magasinet Pleje og vore samarbejdspartnere - blandt andet Arla, Orkla og Kohberg - hylder de dygtige fagfolk, der findes i plejesektoren.

På eventen vil være masser af smagsprøver og mulighed for en snak med vores samarbejdspartnere, der er eksperter indenfor hvert deres felt.

Men inden vi når så langt vil vi gerne høre fra jer og jeres kolleger i branchen: Hvem skal nomineres til Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018?

Årsagen til, at netop dit eller dine kollegers køkken kan komme i betragtning er talrige. Men det kunne for eksempel være:

Din arbejdsplads har opnået Det Økologiske Spisemærke. I har finansieret de dyrere økologiske varer ved at lave mere mad fra bunden? 

Din arbejdsplads har sparet tusinder af kroner på budgettet ved at mindske madspild?

Din arbejdsplads har arbejdet med underernæring og opnået markante resultate?

Har I opfundet en robot, der kan lægge pålæg på smørrebrødet?

Alle medarbejdere i fremtidens køkken superviseres af en mindfulness-coach? 

I har nedbragt sygefraværet ved at løbe en tur sammen hver morgen og spise fælles, sund mad?

Stærkt dommerpanel skal kåre vinderne

Når Magasinet Pleje skal kåre vinderne af Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018 står et stærkt dommerpanel bag.

Dommerpanelet består af:

Karen Hækkerup, direktør, Landbrug & Fødevarer

Conny Rønnow, mad- og måltidschef, Skanderborg Kommune

Ghita Parry, formand, Kost- og Ernæringsforbundet

Vi glæder os til at høre fra jer!
Der er ingen grænser for, hvem der kan indstille et køkken og hvorfor - så længe indstillingen er aktuel indenfor én eller flere af de fire kategorier.

Vi tager alle indstillinger i betragtning og vælger en række nominerede ud. 

Alle deltagere skal sende en mail med en fortælling om køkkenets projekt:

Hvad var jeres mål?

Hvordan har I opnået det mål?

Dokumentation i forhold til fotos, Excelark, beregninger, mm er meget velkommen!

Vinderen i hver kategori bliver afsløret på FoodExpo mandag den 19. marts 2018.

Vi stiller store fagrelevante præmier på højkant fra vores samarbejdspartnere. Hvilke præmier afsløres på magasinetpleje.dk de kommende uger. Bag præmierne står blandt andet vores samarbejdspartnere Arla, Orkla og Kohberg.
 
Alle nomineringer skal sendes til vind@magasinetpleje.dk. Vedhæft gerne billeder og evt. dokumentation for projektet.

Spørgsmål til "Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018" kan rettes til chefredaktør Anne Kraufeldt, tlf. 61388000 ark@magasinetpleje.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079