23948sdkhjf

Odense vil ansætte flere medarbejdere i hjemmeplejen

Ældre- og Handicapudvalget i Odense har netop vedtaget at investere 21,1 millioner i kommunens udkørende hjemmeplejegrupper.

I Odense Kommune har Ældre- og Handicapudvalget netop vedtaget at investere 21,1 millioner i kommunens udkørende hjemmeplejegrupper. Pengene skal gå direkte til at ansætte op mod 50 sygeplejersker, terapeuter, social- og sundhedsassistenter og pædagoger i hjemmeplejen.

I forbindelse med budget 2018 bliver der i Odense prioriteret midler til de udkørende hjemmeplejegrupper. Midlerne skal gå til at skabe endnu bedre forudsætninger for, at de udkørende hjemmeplejegruppe kan levere en styrket rehabiliteringsindsats med fokus på værdighed, selvstændighed og livskvalitet. 

- Vi investerer kraftigt i hjemmeplejen, fordi behovet er stort, og fordi vi gerne vil styrke den borgernære velfærd. Vores hjemmepleje yder hver dag en fantastisk indsats med flere tusinde daglige besøg rundt omkring i byen. Men der løbes også urimeligt stærkt i perioder, og det er ikke holdbart i længden. Hvis vi vil have en god og værdig ældrepleje, så kræver det ganske enkelt flere hænder. Det kommer der nu, siger ældre- og handicaprådmand Brian Skov Nielsen (EL).

Pengene kommer fra skattestigningen på 0,3%, der blev vedtaget med budget 2018.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079