23948sdkhjf

Nu skal Årets Sundhedsbyggeri kåres

Der er fire nominerede til prisen - vinderen kåres på plejeboligkonference i næste uge.

I næste uge løber konferencen Byggeri af fremtidens plejebolig af stablen i København. Og her kårer Nohrcon for første gang Årets sundhedsbyggeri.

Fire projekter er nomineret til prisen:Rehabiliteringscenter Toften, Kerteminde, Huset Nyvang, Randers, Psykiatrisk Afdeling Vejle samt Marienlund Plejecenter, Silkeborg.

Du kan læse mere om de fire byggerier og stemme på din favorit via Nohrcons hjemmeside. Afstemningen løber frem til mandag d. 6. november.

De fire projekter, der er nominerede til prisen, er udvalgt iblandt dem, Nohrcon har fået tilsendt i den indledende kåringsfase. Alle de indkomne forslag er efterfølgende blevet vurderet af en kompetent og uafhængig fagjury med eksperter på området, som så har udvalgt de fire projekter, der nu er til offentlig afstemning.

En lille by

Huset Nyvang i Randers er blandt de fire nominerede til prisen.

"Plejecentret er opbygget som en lille by, hvilket giver mulighed for gåture, hvor der sker noget. Der er et hyggeligt gårdmiljø og kontakt til en børneinstitution, så generationer kan mødes. De små huse/boenheder minder om et hyggeligt boligkvarter. Boenhederne har en god størrelse og der er gode lysforhold. Det hjemlige kommer meget i spil, da husene minder om små parcelhuse/rækkehuse."

Sådan lyder det blandt andet fra dommerpanelet bag nomineringen af Huset Nyvang til Årets Sundhedsbyggeri 2017, der også lægger vægt på, at projektet i Randers også indeholder ny teknologi i forhold til plejehjemsbeboerne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109