23948sdkhjf

100 profkøkkener er nu foreningsøkologiske

Medlemmer er både store og små køkkener fra hele landet.

Økologisk Landsforening har netop rundet 100 medlemmer af gruppen for professionelle køkkener, som blev oprettet sidste år. Medlemmerne er både store og små køkkener fra hele landet.

Det skriver Food Supply.

I foreningen kommer de tættere på de økologiske landmænd, virksomheder og ikke mindst hinanden og er med til at flytte økologien. Økologisk Landsforening håber, at mange flere vil melde sig ind de kommende år.

- Vi oplever, at de køkkenprofessionelle, der arbejder med økologi, har behov for at dele erfaringer og holdninger med kolleger i branchen, siger Torben Blok, der er markedschef for foodservice i Økologisk Landsforening.

Medlemsgruppen består af både store og små professionelle køkkener – lige fra regionshospitalet, børnehavekøkkenet, hotellet, caféen og Michelinstjerne-restauranten.

- Vi samler køkkener fra hele landet og målet er, at vi bliver mange flere. Sammen flytter vi økologien og finder fremtidens økologiske løsninger fra jord til køkkengryder, siger Torben Blok, der er markedschef for foodservice i Økologisk Landsforening.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078