23948sdkhjf

NAVNE: København får ny sundheds- og omsorgsborgmester

Sisse Marie Welling (SF) glæder sig til at arbejde med den helt nære kernevelfærd, når hun i 2018 tiltræder som ny sundheds- og omsorgsborgmester.

Sisse Marie Welling bliver fra januar 2018 ny borgmester for sundheds- og omsorgsområdet i Københavns Kommune.

- Jeg føler mig enormt privilegeret over, at jeg får muligheden for at gøre en forskel for mange tusinde københavnere hver eneste dag. Sundheds- og omsorgsområdet er en helt central byggesten i vores velfærdssamfund, og det er et område, vi skal blive ved med at værne om og udvikle, siger Sisse Marie Welling.

Blandt andet står velfærden til byens ældre Sisse Marie Wellings hjerte meget nært.

- Det er vigtigt for mig, at vi sikrer alle københavnere en værdig alderdom. Livet stopper ikke, bare fordi du får brug for praktisk hjælp i hverdagen eller flytter på plejehjem. Det er vores pligt som samfund at se de ældres behov og ønsker, og gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dem. Hvis du for eksempel har boet sammen med din partner hele livet, så skal I fortsat have muligheden for at bo sammen, selvom den ene pludselig får brug for at komme på plejehjem, siger hun.

Hun overtager posten efter sin partikollega Ninna Thomsen, der har siddet som sundheds- og omsorgsborgmester i de sidste otte år. Og Ninna Thomsen har ifølge Sisse Marie Welling skabt mange gode resultater på området, der er værd at arbejde videre med. Herudover vil Sisse Marie Welling have fokus på at sætte sit eget præg på området.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.628