23948sdkhjf

Rådmand vil løfte hjemmeplejen i Aarhus

Et af områderne der forstærkes er samarbejdet med Aarhus Universitetshospital.

Rådmand Jette Skive, Aarhus, forventer at øge samarbejdet med Aarhus Universitetshospital de kommende år, så fokus på borgere, der indlægges på eller udskrives fra hospitalet kan intensiveres.

Det skal blandt andet ske ved at give hjemmeplejen et løft. 

I budgetforliget for 2018 blev der afsat 11,5 mio. kr. til en øget indsats i hjemmeplejen.

- Som alle ved, bliver vi flere og flere ældre mennesker. Selvom vi bliver mere sunde og lever længere, så får vi også nogle år i slutningen af livet, som kan være præget af svækkelse og sygdom. Derfor skal vi hele tiden øge budgettet for sundheds- og ældreområdet. Det kan ikke stå stille, selvom vi hjælper fru Jensen med mere teknologi derhjemme, siger Jette Skive.

- Medarbejderne yder en kæmpe indsats for at skabe gode vilkår for borgerne. Vi skal sikre den fremtidige rekruttering og gode arbejdsvilkår for medarbejderne.

Udtalelsen kommer i forlængelse af kommunalvalget, hvor Jette Skive igen blev valgt i fire år til rådmand for Sundhed og Omsorg. De kommende år skal i Aarhus bruges på hjemliggørelse af plejehjem, løft til hjemmeplejen, demensvenlighed og to større byggerier: Et nyt demenscenter og et Genererationernes Hus i Aarhus Ø.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11