23948sdkhjf

Nordjysk entreprenør vinder OPP-kontrakt på nyt hospice

Trigon fra Frederikshavn står i spidsen for det konsortium, der skal bygge og drive nyt hospice i Nørresundby.

Det bliver et konsortium bestående af Trigon A/S og Trigon Holding A/S med underleverandørerne Friis & Moltke og Sweco Danmark, der vinder OPP-kontrakten på et nyt hospice i Nørresundby foran to andre prækvalificerede konsortier.

Byggeriet opføres på hjørnet af Studievej og Vangen ved Nørresundby Gymnasium og får et samlet areal på 2.499 kvadratmeter. Foruden 15 hospicepladser skal byggeriet rumme faciliteter til det palliative team fra Aalborg Universitetshospital og frivilligorganisationen.

Byggeriet forventes indledt i april 2018, og når det nye hospice står færdigt et år senere, fraflytter KamillianerGaarden sine nuværende faciliteter på Kastetvej i Aalborg.

- Jeg ser efter denne omfattende og spændende proces med valg af OPP-leverandør frem til, at Hospice KamillianerGaarden flytter til nye, moderne rammer indrettet efter de nyeste faglige anbefalinger indenfor området til glæde og gavn for patienter, pårørende, medarbejderne og de frivillige, siger regionsrådsmedlem og formand for Hospice KamiliianerGaarden, Mogens Nørgaard, i en pressemeddelelse.

OPP-kontrakten forventes indgået, når stand still-periode udløber den 22. december 2017. Herefter går det vindende konsortium i gang med at projektere byggeriet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141