23948sdkhjf

Ny SOSU-skole på vej i Horsens

Den ny social- og sundhedsskole ventes at stå klar til indflytning i august 2020.

Social- og sundhedsskolen Fredericia - Vejle - Horsens og CASA A/S har sammen arbejdet med planer for en ny social- og sundhedsskole i Horsens, og i denne uge gav en enig bestyrelse opbakning til, at byggeriet skal realiseres.

Omkring 4.500 kvadratmeter skal fra 2020 danne rammerne for at uddanne fremtidens social- og sundhedshjælpere og -assistenter. Godt 600 elever og kursister vil have deres daglige gang på den nye skole.

Bygningen bliver på ca. 4.500 kvadratmeter med plads til cirka 600 elever og kursister og cirka 35 ansatte. Den nye skole bliver en del af et campusområde, som kommer til at rumme flere uddannelsesinstitutioner. Den ny social- og sundhedsskole ventes at stå klar til indflytning i august 2020.

Den ny social- og sundhedsskole er tegnet af RUM arkitekter med det overordnede mål at skabe et visionært og innovativt læringsmiljø, som er fleksibelt overfor nye undervisningsmetoder og teknologiske muligheder. 

-Den nye skole vil give optimale rammer for både elever og ansatte til at indgå i et moderne, tidssvarende og levende uddannelsesmiljø med fokus på læring, bevægelse og socialt engagement. Vi ser frem til at blive en del af en fælles Campus Horsens, hvor synergierne mellem uddannelserne kan udnyttes, og jeg kan ikke kan ikke forestille mig andet, end at det bliver et spændende og innovativt sted at være og lære, udtaler direktør for Social- og sundhedsskolen, Hanne Helleshøj.

Opførelsen af Social- og Sundhedsskolen vil kunne ”gå i jorden” ultimo 2018, efter godkendelse i Folketingets Finansudvalg, hvilket forventes at ske primo 2018. Projektet er blevet til i tæt samarbejde mellem skolen og CASA A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078