23948sdkhjf

Philips vil diagnosticere patienter før de når hospitalssengen

Philips og Falck vil se på mulighederne for at implementere nye sundhedsteknologier inden for mobile løsninger til blandt andet diagnosticering, blodprøveanalyser og lungefunktionstest.

Philips og Falck skal i et nyt samarbejde finde partnerskabsmodeller, hvor de to internationale kapaciteter inden for sundhedsteknologi, kan afhjælpe behov i sundhedssektoren. I første omgang retter parterne fokus mod KOL-patienter og andre grupper, som kan behandles i hjemmet eller i en ambulance i stedet for på hospitalerne. 

Med samarbejdet vil Falck og Philips se på mulighederne for at implementere nye sundhedsteknologier inden for mobile løsninger til blandt andet diagnosticering, blodprøveanalyser og lungefunktionstest af KOL-patienter og andre patientgrupper. Hermed skal det nye samarbejde optimere patientrejsen fra ulykke til diagnosticering og behandling samt sikre færre indlæggelser. 

 - Vi forstår arbejdsprocesserne med hospitaler og det diagnostiske udstyr. Vi ser derfor frem til et strategisk samarbejde, som ikke alene handler om at levere intelligente teknologier til Falck, men også om at udveksle viden og data for at gøre det samlede patientforløb enklere for eksempel fra ulykkesstedet til ambulanceredningen og på landets hospitaler, siger Karen Sørensen, administrerende direktør i Philips i Norden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111