23948sdkhjf

CGI trækker sig fra EPJ-udbud i Syddanmark

Udbuddet fortsætter som planlagt, selvom der nu er en deltager mindre, fortæller OUH's administrerende sygehusdirektør.

CGI Danmark har meddelt Region Syddanmark, at de udtræder af udbudsforløbet omkring den kommende elektroniske patientjournal-løsning i regionen.

Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Den nye elektroniske patientjournal skal holde styr på blandt andet journalhåndtering, medicinering, rekvisition og svar fra laboratorie- og billedsystemer, patientadministration og booking i hele Region Syddanmark.

– Jeg er selvfølgelig ærgerlig over CGI Danmarks beslutning. Vi har valgt en udbudsform, hvor forhandlinger undervejs giver leverandørerne mulighed for at blive klogere på opgaven, og derfor kan vi kun tage til efterretning, når en leverandør vælger, at de ikke vil afgive endeligt tilbud, udtaler Niels Nørgaard Pedersen, som er administrerende sygehusdirektør på OUH, hvor regionens udbud er forankret.

Udbuddet vil fortsætte som planlagt, selvom der nu er en deltager mindre, fortæller han.

– Det er ikke enestående, at en tilbudsgiver vælger at trække sig i løbet af en udbudsproces. Vi har tidligere meldt ud, at vi stod med tre kompetente og velkvalificerede bydere til at løfte en EPJ-løsning i Region Syddanmark. Det betyder også, at vi fortsat har god konkurrence, selvom CGI Danmark har valgt at trække sig. Derfor vil vi også fortsætte udbudsprocessen med de to tilbageværende prækvalificerede leverandører, og vi forventer, at regionsrådet kan træffe beslutning om tildeling af kontrakt i løbet af foråret 2018, siger han.

De to tilbageværende prækvalificerede leverandører er Cambio Healthcare Systems A/S med Cambio Healthcare Systems AB, Royal Phillips og Accenture A/S som underleverandører, samt Systematic A/S med Capgemini Sogeti Danmark A/S som underleverandør.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484