23948sdkhjf

Fynsk arkitektfirma skal tegne seniorbofællesskab i Horsens

Praksis Arkitekter er valgt til nyt seniorbofællesskab i Horsens, som PFA og Realdania står bag.

PFA Pension og Realdania samarbejder om at udvikle et nyt seniorbofællesskab i Horsens.

Og det er nu offentliggjort, at det bliver Praksis Arkitekter, der skal skabe rammerne om et stærkt fællesskab mellem horsensborgere i den tredje alder.

- Praksis har udmærket sig med en række fantastiske og sanselige boligbyggerier over de senere år. Vi er derfor rigtig spændte på at indlede samarbejdet om at udforske rammerne for fællesskaber i boligen sammen med dem og PFA, og vi glæder os til at komme i sving, siger projektleder Gustav Z. Brade fra Realdania.

Seniorbofællesskabet kommer til at indeholde 20-30 boliger med et samlet bruttoareal på cirka 2.400 kvadratmeter.

PFA Ejendomme er bygherre på projektet, mens konceptet bag udvikles i et samarbejde mellem PFA Pension og Realdania ud fra værdier som god livskvalitet og en indholdsrig hverdag.

- Ved at inddrage Praksis tidligt i udviklingsfasen tror vi på, at byggeriet og seniorbofællesskabet bliver endnu stærkere, siger chefkonsulent Maria Heickendorff fra PFA Pension.   

Samarbejdet med PFA Pension sker som led i Realdanias initiativ ”Rum og fællesskaber for ældre”, som arbejder for at kickstarte byggeriet af seniorbofællesskaber i samarbejde med private investorer og almene boligselskaber.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095