23948sdkhjf

Kæmpe messe til maj i Bella Center

Health & Rehab Scandinavia 2018 løber af stablen den 15.-17. maj i Bella Center. Det er er gratis at deltage for gæster. Udstillere kan booke stand nu.

Under overskriften "Aktivt liv – et liv for alle" kan sundhedspersonale og mennesker med funktionsnedsættelser se frem til tre dages Health & Rehab Scandinavia-messe i Bella Center 15. – 17. maj 2018.

Messen har dagligt åben fra kl. 9.00-17.00. Udstillere kan booke stand allerede nu.

På årets messe kan du opleve et helt nyt fokus på design af hjælpemidler på den skandinaviske fagmesse, der præsenterer det nyeste og bedste inden for sundheds- og velfærdsteknologi, hjælpemidler, rehabilitering, pleje- og hospitalsudstyr og services i branchen.

Messen samler hele branchen af virksomheder, der har specialiseret sig i udstyr og services til plejesektoren og til mennesker med fysiske såvel som kognitive funktionsnedsættelser.

På messen vil udstillerne få besøg af gæster fra primært Danmark, men også en masse udenlandske gæster, bl.a. fra de øvrige skandinaviske lande, fra Nordeuropa i øvrigt og ikke mindst fra delegationer fra Asien.

På Health & Rehab Scandinavia 2016 udstillede 240 virksomheder fra 11 lande og messen trak 8.700 til Bella Center. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079