23948sdkhjf

Hop på hopspots, prøv VR-briller og test din hukommelse

Udstilling på DokkX åbner på mandag den 15. januar i Aarhus.

På mandag den 15. januar åbnes en udstilling med temaet 'Pædagogik og Læring' på DokkX. På udstillingen finder man teknologier til både børn, unge og ældre. Teknologier, der sætter begrebet livslang læring ind i en nutidig kontekst og præsenterer de nyeste teknologier og redskaber indenfor pædagogik og læring.

Hvis du vil prøve at ae en terapeutisk kat, forskellige apps, der hjælper med struktur og hukommelse, eller udforske nye universer med VR-briller er der på udstillingen  masser af inspiration til dig.

Hopspots, der styrker hukommelsen, er sjove for både børn og ældre. Unge kan spille sig til forståelse af mormors synsnedsættelse, og de ældre har måske glæde af en app, der understøtter hukommelsen.

Hensigten med udstillingen er at ramme bredt, fortæller Kirsten Rud Bentholm, leder af DokkX.

- Jeg håber, at der er en masse forældre og børn og bedsteforældre og børnebørn, der vil besøge Pædagogik og Læring sammen, når de kommer på DOKK1. De mere end 100 produkter, vi har valgt at vise, lægger op til leg og læring på tværs af generationerne ud fra devisen, at vi alle lærer hele livet, siger Kirsten Rud Bentholm.

Udstillingen åbnes officielt af rådmand for børn og unge, Thomas Medom og Jette Skive rådmand for Sundhed og Omsorg. Det sker på mandag den 15. januar kl. 13.00.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125