23948sdkhjf

Sygeplejeråd besøger Esbjerg

Esbjerg Kommune skal fortælle om erfaringer med arbejdet i det nære sundhedsvæsen som for eksempel et fælles akutteam, der arbejder på tværs af sektorer.

Med formand Grete Christensen i spidsen tager Dansk Sygeplejeråd idag til Esbjerg, hvor erfaringer fra det nære sundhedsvæsen skal deles. Det er initiativer som sundhedscentre, sygeplejeklinikker, brug af sundhedsteknologi og et unikt, fælles akutteam, der arbejder på tværs af sektorer, som Esbjerg Kommune skal fortælle om.

- Det gør indtryk med alle de nye initiativer, der er i Esbjerg i forhold til at styrke kompetencer hos sygeplejerskerne til at kunne løfte opgaverne i det nære sundhedsvæsen. Esbjerg Kommune arbejder målrettet og struktureret på at bryde grænser ned og afprøve nye veje og finder faktisk svaret på meget af det, som alle andre går og efterspørger, siger formand for Dansk Sygeplejeråd, Grete Christensen.

- Vi arbejder målrettet på at styrke det nære sundhedsvæsen på tværs af sektorer, så borgerne kan opleve trygge forløb. Vi ser frem til besøget af Dansk Sygeplejeråd og glæder os til at præsentere en række af vores initiativer og løsninger på sygepleje- og sundhedsområdet for dem, siger direktør for Sundhed & Omsorg, Arne Nikolajsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079