23948sdkhjf

Ny app til københavnere med diabetes

Center for Diabetes kan med appen LIVA tilbyde gratis, personlig og digital livsstilsvejledning.

Københavns Kommunes Center for Diabetes lancerer nu en ny app, der kan hjælpe mennesker med type 2-diabetes til en sundere livsstil.

Det skriver kommunen på sin hjemmeside.

Center for Diabetes kan med appen LIVA tilbyde gratis, personlig og digital livsstilsvejledning. Som bruger af appen er borgeren løbende i kontakt med en diabetesvejleder fra Center for Diabetes. Først sætter man sammen de mål, man ønsker at opfylde. Appen holder styr på målene, og følger borgerens fremskridt undervejs. Nogle data skal borgeren selv taste ind i appen, mens andre automatisk kommer fra andre apps på borgerens telefon. Diabetesvejlederen fra Center for Diabetes holder øje med borgerens fremskridt og vil løbende vejlede og motivere borgeren. Dialogen mellem vejlederen og borgeren foregår via tekst eller video.

LIVA er en dansk udviklet sundhedsapp og digital platform, der kan hjælpe borgere med for eksempel diabetes, hjertelidelse, KOL eller overvægt til at lykkes med en ny sund livsstil. Bag LIVA står holdet bag bl.a. NetDoktor, SlankeDoktor og SundhedsDoktor. LIVA er udviklet specielt til danske kommuner, og med tilgangen af Københavns Kommune er der nu 12 kommuner, som tilbyder LIVA.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094