23948sdkhjf

NAVNE: Sundhedsudvalget i Region Syddanmark udpeger formand

Poul-Erik Svendsen er for fjerde gang udpeget som udvalgsformand.

Poul-Erik Svendsen (S) sætter sig for fjerde valgperiode i spidsen for Sundhedsudvalget i Region Syddanmark, mens nyvalgte Kristian Nørgaard (V) bliver næstformand. Det står klart efter det første møde i Sundhedsudvalget, hvor politikerne konstituerede sig.

Udvalget beskæftiger sig med den løbende drift og udvikling på sundhedsområdet med fokus på sygehusene. Politikerne skal behandle emner såsom kvalitet, forskning, specialeplanlægningen på sygehusene og regionens sundhedsplan.

Poul-Erik Svendsen glæder sig til at komme i gang med det politiske arbejde, og han lægger især vægt på fem områder, der kommer til at fylde i den første tid.

- Vi har i den nærmeste fremtid en lang række spændende områder, som vi skal have set og fulgt op på i Sundhedsudvalget. I min optik bliver de vigtigste opgaver på den korte bane kronikerområdet, høreområdet, det palliative område, hygiejneområdet samt forskningsområdet. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet sammen med de andre udvalgsmedlemmer, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.39