23948sdkhjf

Vi skal forberedes til velfærdens fremtid

Velfærdens Innovationsdag løber af stablen idag med 1.000 deltagere i Øksnehallen.

De ældre bliver flere, hænderne bliver færre og velfærdsteknologien bliver mere og mere avanceret. Men kan teknologierne ruste vores velfærdssystem til fremtiden?

Det er en af de ting, der skal debatteres, når 1.000 deltagere fra hele Danmarks kommunale og regionale velfærdssektor mødes til konferencen 'Velfærdens Innovationsdag' idag torsdag den 25. januar.

Konferencen sætter fokus på, hvad den hastige udvikling i samfundet lige nu betyder for velfærden i praksis. Hvilke kompetencer bliver centrale i fremtidens velfærd? Hvordan giver man plads til de nye kompetencer i sin organisation? Og hvad betyder vores hjerners og vaners indretning for omstillingsparatheden?

Sophie Løhde, minister for offentlig innovation, Rane Willerslev, direktør for Nationalmuseet, Allan Søgaard, formand for Ledelseskommissionen, Katja Kayser, administrerende direktør for Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune, og Louise Gade, direktør for videre- og efteruddannelse, VIA University College, er nogle af de mange debattører, der kan opleves idag.

Man kan også høre om ialt 47 velfærdsløsninger og erfaringer fra disse.

Læs reportage fra Velfærdens Innovationsdag i avisen, der udkommer 16. februar.

Velfærdens Innovationsdag arrangeres af Mandag Morgen i samarbejde med Københavns Kommune og VIA University College.  Konferencen finder sted idag torsdag den 25. januar, kl. 8.30-17.30 i Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V og CPH Conference, Tietgensgade 65, 1704 København V.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078