23948sdkhjf

SUFO indbyder til årskonference

Formålet med konferencen er at understøtte og udvikle medarbejdere i de sundhedsfremmende og forebyggende hjemmebesøg gennem ny viden, faglige oplæg, drøftelser og netværk.

Den 11. - 12 marts løber SUFO Årskonference 2018 af stablen i Nyborg. Formålet med konferencen er at understøtte og udvikle medarbejdere i de sundhedsfremmende og forebyggende hjemmebesøg gennem ny viden, faglige oplæg, drøftelser og erfaringsudveksling/netværk.

Målgruppen for Årskonferencen er ansatte i SUndhedsfremmende og FOrebyggende hjemmebesøg, deres ledere, ældrechefer samt øvrige forebyggende medarbejdere på ældreområdet.

Overskriften for SUFO Årskonferencen 2018 lyder 'Kan vi gøre det bedre?'. Og blandt oplægsholderne er Lone Thomsen, der er sektionsleder i Sundhedsstyrelsen med fagligt ansvar for forebyggelse hos ældre, Lars Larsen, professor MSO og centerchef ved Center for Livskvalitet og Lis Puggaardcand. scient., ph.d., Syddansk Universitet.

Årskonferencen byder derudover også på seks seminarer med temaer som 'Visuel formidling – et nyt redskab i samtalen', 'Søvnens vigtighed – også med alderen' og 'Hvordan opspores de ældre, der er i risiko for at udvikle kompliceret sorg?'. Hvert seminar har et fagligt oplæg efterfulgt af en fælles faglig drøftelse og erfaringsudveksling.

Der er tilmeldingsfrist den 1. marts.

Du kan læse mere om SUFO Årskonference her.

Læs mere om: SUFO
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094