23948sdkhjf

Nordjyder vinder pris for design af hjælpemidler

Liftup A/S modtager DI´s Initiativpris for at sætte æstetik, design og sikkerhed i højsædet.

Dansk Industris Initiativpris går i år til Liftup A/S.

Den nordjyske virksomhed får prisen for at lave velfærdsteknologi, hvor design, æstetik og sikkerhed er i højsædet. En trappe der kan forvandles til kørestolslift og en batteridrevet mobil løftestol, som kan hjælpe en person, der er faldet, op fra gulvet til næsten stående stilling på få minutter er eksempler på velfærdsteknologi fra Liftup A/S, der mandag modtog DI´s Initiavpris.

- Vi er utrolig stolte af at modtage DI’s Initiativpris. Vi ser det som en anerkendelse af vores arbejde med at skabe lige muligheder for alle gennem innovativ og æstetisk velfærdsteknologi til mennesker, der f.eks. er bevægelseshæmmede, siger adm. direktør Søren Elisiussen, Liftup A/S.

Prisen er også en belønning for at gå nye veje med funktionalitet og design, som virksomheden i dag sælger over hele verden.

- Vi er innovative på områder, som markederne efterspørger og samarbejder med opfindere nationalt og internationalt I dag er vores produkter i 40 lande og mere end 70 pct. af vores omsætning går til eksport, fortæller han.

DI´s Initiativpris blev overrakt af H.K.H. Prins Joachim for øjnene af 400 gæster på Dansk Industris konference for små og mellemstore virksomheder i Kolding.

- Med DI’s Initiativpris vil vi gerne hædre nogle af de virksomheder, som har udvist særligt initiativ og handlekraft i løbet af det forgangne år. Virksomheder som gennem deres virke kan tjene som inspiration for andre, sagde H.K.H. Prins Joachim i forbindelse med prisoverrækkelsen.

Initiativprisen består af en skulptur af Thorbjørn Bechmann.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094