23948sdkhjf

Tre entreprenører dyster om nyt DNV-byggeri

Nyt forsknings- og uddannelsescenter har et budget på 100 mio. kroner.

Hvor meget forsknings- og uddannelsesbyggeri kan Region Midtjylland få for 100 mio. kroner ved det nye sygehus i Gødstrup?

Det skal C.C. Contractor, KPC og Hoffmann i de kommende måneder give bud på.

Det tre entreprenører udgør feltet af prækvalificerede til det såkaldte Nido-byggeri, som skal stå færdigt primo 2020 – sammen med det øvrige hospital.

Nido får et areal på cirka 5.000 kvadratmeter og skal huse forskningslaboratorier, simulationsrum, forskningsstøttefunktioner og mødested for ideer og tværfaglige miljøer. Byggeriet skal danne ramme om uddannelse og forskning, der kan bruges i kampen mod de store folkesygdomme

Hvem, der bliver den endelige vinder af totalentreprisen, offentliggøres i begyndelsen af november 2018. Primo januar 2019 går arbejdet som planlagt i gang på byggepladsen i Gødstrup. 

Det er Friis & Moltke, der har udarbejdet de foreløbige skitser til byggeriet for Region Midtjylland. Niras er bygherrerådgiver.

Nido er ikke en del af det 3,2 mia. kroner store kvalitetsfondsprojekt, der ligger til grund for opførelsen af DNV-Gødstrup, og Nido indgår heller ikke som en del af selve hospitalsdriften.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125