23948sdkhjf

Psykiatriens medarbejdere inviteres til dialogmøder

Målet er en fri og ærlig samtale mellem medarbejdere og politikere.

Det nyvalgte Psykiatri- og socialudvalg i Region Midtjylland vil være klogere på, hvad der rør sig i psykiatrien og har derfor besluttet at invitere medarbejderne - afdeling for afdeling - til dialogmøder. Hvilke konkrete udfordringer står de ansatte med, hvad lykkes og hvad er svært? Og hvordan opleves dette af patienter og pårørende?

- Som nyt udvalg har vi et stort ønske om at lære afdelingerne og deres udfordringer bedre at kende. Samtidig ved vi, at der generelt er et ønske fra medarbejderne om, at vi styrker dialogen, så det er jo helt oplagt at mødes, siger den nyvalgte formand for udvalget, Jacob Isøe Klærke (SF).

På møderne deltager medarbejdere, politikere fra Psykiatri- og socialudvalget og psykiatriledelsen. Udvalget forestiller sig, at møderne både skal indeholde oplæg og debat, og samtaler i mindre grupper. Målet er en fri og ærlig samtale mellem medarbejdere og politikere.

Ansigt til ansigt

- Vi vil gerne have det bedst mulige grundlag at træffe beslutninger ud fra. Det får vi, når vi møder medarbejderne ansigt til ansigt og der får at vide, hvad vi kan gøre bedre for dem og patienterne, siger udvalgsformanden.

En sidegevinst er, at dialogmøderne giver de nyvalgte medlemmer af udvalget et fælles afsæt i arbejdet.

- Med møderne får vi en fælles introduktion og værdifuld indsigt i det område, vi skal træffe beslutninger for, siger Jacob Isøe Klærke. 

Det er tanken, at rækken af dialogmøder skal dække alle afdelinger i psykiatrien, startende med voksenpsykiatrien i Risskov. Efterfølgende vil udvalget holde lignende møder på socialområdet og med bruger/patient- og pårørendeforeninger.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078