23948sdkhjf

Ny pris: SUFO hædrer 'Årets Tiltag'

Alle kan indstille til prisen, der uddeles på SUFO Årskonference i marts.

Landsforeningen for ansatte i Sundhedsfremmende og Forebyggende hjemmebesøg - SUFO - uddeler på sin årskonference 11. - 12. marts en ny pris.

Med prisen Årets sundhedsfremmende/forebyggende tiltag for ældre hædrer SUFO et tiltag, der er med til at gøre en forskel for borgere, der er i målgruppen for sundhedsfremmende og forebyggende hjemmebesøg eller for ansatte, der foretager besøgene.

Prisen

Alle kan indstille til prisen – såvel ældre, ledere, ældreråd, en forvaltning eller en medarbejder.

Da prisen ikke går til en person, men til et tiltag kan medlemmer af SUFO også godt indstille et tiltag fra egen kommune.

Det kan være et tiltag, et projekt eller et arrangement i en kommune der er nytænkende, og som kan bruges af andre kommuner.

SUFO har tidligere hædret medlemmer af SUFO med prisen Årets SUFO. Med den nye lov for forebyggende hjemmebesøg sker der mange gode initiativer og tiltag omkring de forebyggende hjemmebesøg. Det vil SUFO gerne anerkende med prisen.

- Over hele landet oplever vi, at de forebyggende medarbejdere arbejder utrolig kreativt og seriøst med at nå målgrupperne i den nye lov om forebyggende hjemmebesøg. Det gælder både i det enkelte forebyggende hjemmebesøg, men også i forhold til indsatser og tiltag, der på mere kollektiv basis imødekommer alle målgrupperne for forebyggende hjemmebesøg. Det er helt vildt, hvad der rent faktisk foregår. Derfor har bestyrelsen i SUFO valgt at ændre kåring af Årets SUFO til kåring af Årets sundhedsfremmende/forebyggende tiltag for ældre. Alle kan indstille til prisen – og vi opfordrer alle til at gøre det, siger Anne Dorthe Prisak, formand for SUFO.

Frist for indstilling er fredag den 23. februar.

Her kan du læse mere om prisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109