23948sdkhjf

Vind billetter til CareWare 2018

Magasinet Pleje udlodder en billet til to vindere, der dermed gratis kan deltage i den årlige, velfærdsteknologiske konference i Aarhus.

Magasinet Pleje og CareWare går igen i år sammen om at udlodde et stk. billet til to heldige vindere, der dermed kan deltage gratis på velfærdsteknologi-konferencen i Aarhus 10.-11. april.

Billetterne er gældende for deltagelse i to dage med et fokusområde pr. dag, inklusive aftenarrangement. (Værdi kr. 1.995,-/stk.)

Vinder man en billet, og har man kun mulighed for at deltage én enkelt dag på ét fokusområde, kan det ordnes med arrangørerne. Billetterne kan ikke ombyttes til kontanter.

Du deltager ved blot at sende os en mail og fortælle hvilken dato, CareWare løber af stablen i 2018. Husk at skriv dit navn, adresse og telefonnummer.

Send mailen til vind@magasinetpleje.dk. Mærk emnefeltet CareWare 2018.

Når du deltager i konkurrencen, tilmeldes du automatisk Magasinet Plejes nyhedsbrev. Husk også at del konkurrencen med dine kolleger. Så har I endnu større chancer for at få ny viden hjem til jeres kommune eller region.

Der er frist for deltagelse onsdag den 28. februar kl. 10.00. Vinderne offentliggøres på magasinetpleje.dk den 1. marts og i den trykte avis den 23. marts. Vinderne får også direkte besked.

Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078