Når personalet i det nye køkken på Aarhus Universitetshospital trækker i arbejdstøjet, skal der bages, steges og koges på hele 4.700 kvadratmeter. Dermed bliver køkkenet blandt landets største og får blandt andet eget bageri og slagteri.
- Vi får mulighed for at lave maden helt fra bunden, fortæller cheføkonoma Bente Sloth.
Det store køkken s...
Kæmpekøkken rejser sig i Aarhus
Aarhus Universitetshospitals nye køkken skal lave mad til 2.350 patienter og fire kantiner hver dag
2
Billeder
Regionsrådsformand Anders Kühnau får sig en økologisk pølse ved rejsegildet for det nye køkken på Aarhus Universitetshospital. Foto: Michael Harder, Aarhus Universitetshospital.
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til MedTechNews, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer