23948sdkhjf

Hospice Randers har ti års jubilæum

Hospice Randers har i løbet af sine første ti år fået opgaven som kommunens videnscenter inden for palliation.

For ti år siden fik Danmark sit første kommunale Hospice. Det har til huse på Lindevænget i Randers, hvor ti års fødselsdagen markeres med en reception nu på fredag d. 16. marts.

- Vi er stolte over at kunne fejre rund fødselsdag for Hospice Randers, der i de forløbne ti år har gjort en stor forskel for mennesker i meget svære livssituationer. Vores hospice spiller desuden en vigtig rolle som kommunalt videnscenter inden for palliation, siger Leif Gade, der er formand for Omsorgsudvalget i Randers Kommune.

Hospicet har også en meget aktiv støtteforening. De frivillige støtter daglige aktiviteter og det almene vel for borgerne. Støtteforeningen har ansat en frivillighedskoordinator, som er kommunalt finansieret, desuden søger foreningen fonde og private donationer, der primært går til musikterapi, men også til at understøtte de frivilliges aktiviteter på hospicet.

- De frivillige og støtteforeningen gør en stor forskel for vores borgere, og deres aktiviteter skaber en rigtig god stemning, fortæller Anna-Birgitte P. Gamtofte, koordinator og sygeplejerske på Hospice Randers

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079