23948sdkhjf

26.178 besøgte Foodexpo

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

- Fantastisk god stemning i hallerne

Økonomaer, køkkenledere, købmænd, konditorer, ernæringsassistenter og et væld af andre faggrupper med relation til foodservice og fødevarebranchen strømmede de seneste tre dage til fødevaremessen Foodexpo i Herning. Ifølge arrangørerne besøgte i alt 26.178 fagfolk messen, som bød på 10 haller med 571 udstillere, inspirerende trendzoner og nogle af landets mest prestigefulde fagkonkurrencer. Herunder Magasinet Plejes egen uddeling af Køkkenpriserne 2018.

Ved den seneste Foodexpo for to år siden blev besøgstallet opgjort til 25.822.

Blandt gæsterne var den trestjernede Michelin-kok Rasmus Kofoed, som besøgte Foodexpo både søndag og mandag, og som var dommer ved konkurrencen Årets Kok 2018. Han var glad for at være tilbage på Nordens største fødevaremesse:

- Det var dejligt at være tilbage i Herning i trygge og venlige rammer. Det har været et par inspirerende dage, hvor jeg har mødtes med gode venner og kollegaer i branchen i vante omgivelser, siger Rasmus Kofoed, der selv vandt titlen som Årets Kok i 2003.

Også blandt udstillerne var der udpræget tilfredshed med messedagene.

- Niveauet på Foodexpo har været højt i år, og der har været en fantastisk god stemning i hallerne, både blandt udstillerne og blandt de besøgende. Foodexpo er en rigtig vigtig messe for os, fordi vi har mulighed for at fremvise vores nyheder, vores brede sortiment og vise, hvad vi kan i Tulip, siger Peter Guldager, der er såkaldt away from home-direktør hos Tulip.

- Vi bruger Foodexpo som et mødested til at gå i dialog med grossister, kunder og slutbrugere, og samtidig er det en rigtig god mulighed for at få ny inspiration og høre, hvad der rører sig i branchen, tilføjer han.

- Et godt mødelokale
Muligheden for at mødes og netværke var også en af de ting, som leverandøren af storkøkkener Bent Brandt fremhævede som en af Foodexpos stærke sider:

- På Foodexpo kan vi profilere os over for hele branchen, og vi kan få vist vores nyheder på en god måde. Det er et godt mødelokale, hvor vi kan møde alle de rigtige mennesker på få dage. Vi har set mange af dem, vi havde håbet på at se, så det har været meget positivt, siger Mikael Brandt, administrerende direktør hos Bent Brandt.
Nordens bedste blev hyldet tirsdag

Tirsdag eftermiddag blev der sat punktum for fagkonkurrencerne på Foodexpo, da nogle af Nordens dygtigste kokke og tjenere kæmpede om de ærefulde titler som Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener.

Her stod i alt 10 finalister fra Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland klar til at mestre det nordiske køkken og brillere ved finalebordene. I sidste ende løb Ola Wallin fra Sverige med den eftertragtede pris som Nordens Bedste Kok, mens prisen som Nordens Bedste Tjener gik til Christian Neve fra Danmark.

Foodexpo vender tilbage i MCH Messecenter Herning 22.-24. marts 2020.
Hold dig opdateret med Magasinet Pleje
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online

Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fremskrivning: 80.000 flere ældre om seks år

Seks 100-årige på samme plejehjem

Personalet nyder godt af snack-menu til ældre

Indstillingen til Demensprisen 2019 er i gang

Flytter 200 millioner kroner fra papirnusseri til den nære pleje

Rift om pladserne på ny sygepleje-linje

Nyhedsbrev

2

22 beboere nægter at forlade plejehjem

Online Avis Arkiv

Nordjysk projekt har fjernet hver femte genindlæggelse

60 millioner kroner: Flere sygeplejesker ud i almen praksis

Plejeseng kan snuppe endnu en pris

KL hyrer ny direktør for ældreområdet

Specialplejehjem forventer at ryste påbud af sig

Hundredvis af plejecentre mangler automatiske sprinklere

Cura kaprer nye kommuner

Dansk iltrobot skal hjælpe europæiske KOL-patienter

Region Midtjylland konstituerer direktør

1

Hospitalskøkken har hakket 50 procent af madspildet

Tre kandidater kåret til "Årets tiltag"

Millioner sat af til kampen mod ældre mænds ensomhed

I spil til arbejdsmiljøpris: Er blevet bedre til forflytninger

Nordjysk sundhedspersonale scorer højt på empati

Kronprinsessen bliver protektor for rehabiliteringskongres

Ny forskning: Plante kan være fint supplement til behandling af liggesår

Barsler med ny pjece for udbud

Den gode udbudsproces baner vejen for en skarpere plejesektor, siger Morten Schou Andersen fra DI’s udbudspanel

SKI vinder voldgiftssag i sag om engangshandsker

Lederforeningens tænketank søger navn

Nu kan man igen søge puljemidler

5,3 millioner skal dræbe myter om privat pleje

For første gang i ni år: Kommuner vil bruge flere penge på velfærd

Regioner kræver svar: Tilliden til systemet skal bevares

Uenige kommunalpolitikere: Skal tørklæde været en del af uniformen?

Sorø opgraderer tilbud til demens-ramte og pårørende

Øjeblikkeligt tiltrådt som formand

Folketinget vil stramme regler efter dødsbrand på plejehjem

Plus

Plejen skal reflektere efter tilsyn

Regeringen og S står milevidt fra hinanden om sundhedsreform

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Børneinstitutioner hitter som samlesæt

BIM Equity går WebiAmok

Innovationsfonden kan blive endnu bedre

Har din organisation heller ikke råd til kompetenceudvikling?

Ny RFID-teknologi giver hoteller og restauranter styring på duge og forklæder

I dag er sidste chance for at få Early Bird-rabat til temaugen FREMTIDENS SUNDHEDSBYGGERI 2019!

Sikkerhedsgulve giver cirkulær økonomi et trygt ståsted

Psykiatrisk hospital i Skejby

5 nærende initiativer på SOSU-området

Du kan stadig nå med på Nohrcons højaktuelle kurser om AB18, ABR18 og ABT18

Hvordan bliver en standard til – og kan jeg få indflydelse på den?

Twinmotion playlist

Gå ikke glip af Nohrcons temauge FREMTIDENS SUNDHEDSBYGGERI 2019

E-learning kan blive en afgørende brik i målrettet kompetenceudvikling

Hvem er den Digitale Tvilling?

Nyt indretningskatalog er på gaden!

Ved du nok om spejlbehandling?

Tænk altid teknologi som en organisatorisk forandring

Kompromisløst sortiment

På trods af 2. verdenskrigsbombe: træmoduler kommer sikkert i havn

Danske kompetencer accelererer udbredelse af sundhedsteknologi i Japan

Hvad er en standard?

Spejlet som redskab i ergoterapibehandling

Ajos er på to Bauma-stande

Tæt samarbejde mellem universiteter og GTS-institutter

Send til en kollega

0.64