23948sdkhjf

Dansk Rehab Gruppe bliver til Danish.Care

1. maj skrifter brancheorganisationen navn til Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi

Dansk Rehab Gruppe, DRG, skifter navn til Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi. Det sker pr. 1. maj og dermed få uger før Health & Rehab Scandinavia - som Danish.Care står bag - løber af stablen.

- Med navneskiftet signalerer vi klart til omverdenen, at hjælpemidler og velfærdsteknologi hænger sammen, og vi tager et nødvendigt skridt ind i en fremtid, hvor fysiske hjælpemidler og arbejdsredskaber, velfærdsteknologiske løsninger, genoptræningsprodukter, apps, sensorer og digitale løsninger i stadig stigende grad smelter sammen, siger Annett Axelsen Toft-Olsen, formand i bestyrelsen.

Annett Axelsen Toft-Olsen, adm. direktør i Etac, blev efter en generalforsamling 21. marts valgt som ny formand for Danish.Care.

Hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger er danske styrkepositioner på det globale marked i forhold til innovation, kvalitet og design, men også løsninger, der kæmper for sin berettigelse og finansiering på et hjemmemarked, der er karakteriseret af et kortsigtet indkøbsperspektiv og udfordringer for branchens mange små og mellemstore virksomheder, siger Morten Rasmussen, der er direktør i Danish.Care.

- Vi er sat i verden for at levere velfærdsløsninger til gavn for mennesker og samfund, og branchens virksomheder leverer velfærdsløsninger med reel samfundsmæssig og langsigtet værdi. Med ordet ’Danish’ bygger vi videre på vores danske ophav, hvilket vi stolt markedsfører på eksportmarkederne, og med ’Care’ understreger vi vores bærende værdi som en branche, der er skabt af ildsjæle på et fundament af omsorg og respekt for mennesker med funktionsnedsættelser, siger Morten Rasmussen.

To steder i landet

Danish.Care har fortsat til huse blandt nogle af foreningens vigtigste partnere i både Handicaporganisationernes Hus i Taastrup og i Forskerparken i Odense.

Foreningen har i dag 85 medlemsvirksomheder og bygger videre på godt 20 års historie som Dansk Rehab Gruppe, DRG.

Brancheforeningen vil være at finde på hjemmesiden www.danish.care.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234