23948sdkhjf

Plejehjem jubler: Kastaniely er stadig vores

Forenede Care har netop fået forlænget kontrakten om drift af Kastaniely Plejecenter i Svinninge ved Holbæk i endnu to år.

Den private pleje- og omsorgsvirksomheds Forenede Care har forlænget kontrakten om driften af plejehjemmet Kastaniely i Holbæk Kommune. 

Forenede Care har siden maj 2013 varetaget driften af Kastaniely Plejecenter, og medarbejderne har været glade for at have deres arbejdsliv på stedet, hvor de dagligt søger at sikre, at de 50 borgere på plejecenteret, som bor i hver deres lejlighed, modtager pleje og omsorg.

Kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune godkendte forleden forlængelsen af kontrakten om driften af stedet i yderligere to år - gældende til den 30. april 2021. Kontrakten ville ellers udløbe den 30. april 2019, og Holbæk Kommune har således med beslutningen benyttet muligheden for de to optionsår, som var indarbejdet i kontrakten. Og det er en nyhed, som falder i god jord hos ledelsen i Forenede Care og medarbejderne på plejecenteret:

- Det er en super dejlig nyhed for alle vores dygtige og dedikerede medarbejdere på Kastaniely, at vi nu kan fortsætte det gode arbejde med og for vores skønne beboere på stedet, som vi har varetaget i de sidste fem år. Medarbejderne gør en stor og dedikeret indsats hver eneste dag, og det er jo skønt, at deres engagement bliver påskønnet af kommunen. Vi betragter dermed også forlængelsen som et skulderklap til medarbejderne, siger administrerende direktør i Forenede Care, Stine Louise von Christierson.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084