23948sdkhjf

Vil borgerne helst have vand og sæbe eller badeservietter?

Diakonissestiftelsen og Frederiksberg Kommune inviterer i morgen til symposium om forskningsprojektet ReBus

Siden 2016 har sygeplejerskeuddannelsen på UC Diakonissestiftelsen og Frederiksberg Kommunes Hjemmepleje gennemført et forskningsprojekt med fokus på hygiejne og rehabilitering.

Forskningsprojektet ReBus har undersøgt, om brugere af hjemmepleje foretrækker et traditionelt bad med vand og sæbe, eller en velfærdsteknologisk løsning i form af badeservietter. Undersøgelsen skal vise, om det eventuelt kan lette hverdagen for den enkelte at have to muligheder at vælge i mellem, når den enkelte skal planlægge sine daglige aktiviteter mest hensigtsmæssigt.

På et symposium i morgen den 2. maj kan man høre om resultater og konklusioner fra ReBus-projektet. Her vil chefforsker, sygeplejerske, ph.d. Britta Hørdam, holde oplæg om forskning i praksis, ny viden nye plejeformer, design, brugerinddragelse og -tilfredshed. Sygeplejerske på kardiologisk afdeling på Gentofte Hospital, Troels Kraup Frandsen, fortæller om interviews og dataindsamling. Annike Ursula Bing, sygeplejerske på kardiologisk afdeling på Frederiksberg Hospital, holder oplæg om at bidrage til ny viden gennem studieaktiviteter. Og klinisk vejleder og sygeplejerske i Frederiksberg Kommunes Hjemmesygepleje, Rikke Volmer Brandsen, fortæller om når hjemmeplejen producerer ny viden til gavn for borgerne gennem forskning, samarbejde og udviklingsprojekter.

Direktør for Center for Offentlig Innovation, Pia Gjellerup, holder på symposiet oplæg om spredning af offentlig innovation. Og derudover byder arrangementet også på debat med de fire paneldeltagere.

Det gratis symposium om forskningsprojektet ReBus finder sted den 2. maj i Emmauskirken på Frederiksberg. Tilmelding på info@diakonissen.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.446