23948sdkhjf

NAVNE: Hjerteforeningen får ny direktør

Anne Kaltoft kommer fra en stilling som ledende overlæge på Afdeling for Hjertesygdomme, Aarhus Universitetshospital Skejby.

Den 1. juni får Hjerteforeningen ny direktør.

Hjerteforeningens bestyrelse har udpeget Anne Kaltoft som ny administrerende direktør for Hjerteforeningen. Anne Kaltoft er ph.d., MPM og speciallæge i kardiologi. Hun kommer fra en stilling som ledende overlæge, Afdeling for Hjertesygdomme, Aarhus Universitetshospital Skejby. Desuden er hun formand for Hjerteforeningen og Børnehjertefonden – tillidsposter, hun fratræder inden tiltrædelsen som direktør.

- Med ansættelsen af Anne Kaltoft har vi fået en direktør, der er kardiolog og derfor har et indgående kendskab til de hjerte-kar-sygdomme, vi kæmper mod. Hun har som leder af én af Danmarks største hjerteafdelinger solid erfaring med at bedrive moderne ledelse med uddelegering og tillid som nøgleord. Og endelig – og det er meget væsentligt – kender hun i forvejen Hjerteforeningens organisation og de mange frivillige, der udgør fundamentet i vores forening, siger Christian Hassager, der er medlem af Hjerteforeningens bestyrelse og er en del af ansættelsesudvalget.

Bestyrelsesmedlem og formand for Hjerteforeningen Rudersdal, Christian Zohnesen, er også med i ansættelsesudvalget.

- Med valget af Anne Kaltoft har vi ønsket at sikre både kontinuitet og fornyelse. Vi kender jo Anne rigtig godt. At det var en enig bestyrelse, der tilbød Anne jobbet, kan hun med rette betragte som en stor tillidserklæring, siger Christian Zohnesen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078