23948sdkhjf

Health & Rehab Scandinavia: Fremtidens løsninger samles i Bella Center

Danske og udenlandske virksomheder står klar til at vise de største nyheder og de bedste hjælpemidler frem på Skandinaviens førende messe for velfærdsteknologi: Health & Rehab Scandinavia 2018, 15.-17. maj.

Det bliver STORT, når Danish Care - branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi - med samarbejdspartnere og Messekomiteéen i ryggen byder indenfor til Health & Rehab Scandinavia 2018 15.-17. maj i messehallerne i Bella Center i København.

Under overskriften "Aktivt liv - et liv for alle" kan de tusinder af besøgende dagligt fra 9.00-17.00 besøge langt over 200 udstillere.

Det er Skandinaviens førende messe, der sammen med udstillerne præsenterer et program spækfuld af viden, faglighed, innovativ velfærdsteknologi og bud på fremtidens hjælpemidler og pleje i en af verdens mest innovative plejesektorer.

Direktør for Danish Care, Morten Rasmussen, glæder sig til igen at kunne byde velkommen i Bella Center.

- Health & Rehab Scandinavia er messen, hvor alle, der har aktiver indenfor social- handicap, velfærds og ældreområdet, samles. Messen vokser i et messemarked, der ellers har det svært. Det kan vi allerede konstatere nu, når vi (i midten af april - red.) sammenligner det bookede antal kvadratmeter med samme tidspunkt i 2016 - det er vi selvfølgelig meget stolte af, siger Morten Rasmussen til Magasinet Pleje.

Politiske spændingsfelter

På Health & Rehab Scandinavia præsenteres det nyeste og bedste inden for velfærdsteknologi, rehabilitering, hjælpemidler, services og pleje- og hospitalsudstyr. Det er med andre ord hele branchen, der samles i Bella Center 15.-17. maj.

Danish Care bruger messen som platform til debat om fremtidens udfordringer.

- Vi står i en tid, hvor der er politiske spændingsfelter på flere områder indenfor vores sektor. Og vi bruger Health & Rehab Scandinavia til at sætte fokus på de ting, vi bliver nødt til at adressere i nær fremtid. Vi skal italesætte udfordringerne for at komme videre på en fornuftig og samfundsmæssig hensigtsmæssig måde, hvor ingen borgere bliver tabt i systemet. Sammen med blandt andet Socialstyrelsen, Ergoterapeutforeningen, Danske Handicaporganisationer og Dansk Handicap Forbund bringer vi de ting, vi alle taler om til daglig, ud på en fælles platform, hvor vi kan mødes og få ting til at ske, siger Morten Rasmussen.

På Health & Rehab Scandinavia 2018 sker det blandt andet ved at samle et panel, der debatterer hverdagens dilemmaer sammen med Mads Steffensen, kendt fra TV og radio.

Mai Marcado åbner

Hvad glæder du dig ellers til at opleve på messen?

- Blandt andet, at vi kan præsentere rigtig mange nye produkter. Hele vores NEWS-område tegner til at blive meget spændende i år. Vi skal have kåret Årets Danske Nyhed. Og så har vi et nyt design-område, som viser, hvor vigtig design er for funktionaliteten i hjælpemidlerne, fortæller Morten Rasmussen.

Health & Rehab Scandinavia byder også på et samlet område for nye virksomheder, der er i fuld gang med udviklingen af nye kommercielle produkter.

Messen åbnes af børne- og socialminister Mai Mercado (C) og formand for KL’s Sundheds- og Ældreudvalg, Jette Skive (DF).

- Vi er meget stolte af alle de mennesker - ikke mindst ministeren - der bakker op om Health & Rehab Scandinavia 2018, siger Morten Rasmussen.

’Danish Care - branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi’ er det nye navn for det tidligere Dansk Rehab Gruppe, der officielt skiftede navn pr. 1. maj.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109