23948sdkhjf

Plejehjem i Esbjerg får ny træningsbane

Den udendørs træningsbane kan bruges af alle - uanset om man er visiteret til træning på plejehjemmet Skovbo-Centret eller vil træne på egen hånd

Plejehjemmet Skovbo-Centret i Esbjerg har indviet en ny, udendørs træningsbane.

Her kan alle interesserede træne i, hvordan man nemmere kommer igennem hverdagens små, men uoverskuelige forhindringer. Det kan for eksempel være at gå på ujævnt underlag, forcere kantstenen eller at træne, hvordan man går ind i, opholder sig i og forlader en bus.

- At kunne klare hverdagens udfordringer selv betyder rigtigt meget for den enkeltes livskvalitet. Derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde en træningsbane, hvor seniorer og andre kan træne i netop det. Den udendørs træningsbane kan bruges af alle, uanset om man er visiteret til træning på Skovbo-Centeret, eller man vil træne på egen hånd eller i foreningsregi. Vil man bare gerne drikke en kop kaffe og have sig en snak, er der også mulighed for det. Hensigten er, at træningsbanen skal danne ramme for socialt samvær mellem dem, der aktivt bruger banen, og andre borgere og beboere i og omkring Skovbo-Centeret, siger formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Olfert Krog. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094