23948sdkhjf

Esbjerg: Ældre tager på cykeludflugt til Fanø

Frivillige cykelpiloter fra Cykling uden alder i Esbjerg inviterer i dag beboere fra Esbjerg Kommunes plejehjem med på cykeltur til Fanø.

Beboere fra Esbjerg Kommunes plejehjem tager i dag på cykeludflugt til Fanø.

Frivillige cykelpiloter fra Cykling uden alder inviterer plejehjemsbeboerne med på en tur til Fanø på rickshawcykler. Her kan beboerne få vind i håret, gode oplevelser og besøge steder, som de har besøgt tidligere i deres liv.

Turen starter på Torvet i Esbjerg, hvor cykelpiloter og beboere mødes, og herfra går turen ned til Fanø-færgen. I Nordby modtages esbjergenserne af Fanøs cykelpiloter og beboere fra Fanøs plejehjem, og i samlet flok cykler alle mod Fanø Bad, hvor frokosten nydes, og så er det tid til et hvil, inden turen går videre til Fanø Bryghus. Som afslutning på dagen drikker gruppen eftermiddagskaffe og spiser kage på havnen i Nordby, mens de kan nyder forårsvejret og udsigten til Esbjergoverfarten tilbage til fastlandet.

Mens cykelpiloterne sørger for transporten i rickshawcyklerne, er det Fanøfærgen og lokale forretninger i Esbjerg og på Fanø, der står bag den øvrige transport og forplejning.

- Jeg vil gerne sige en stor tak til både de frivillige cykelpiloter fra Cykling uden alder og de lokale sponsorer, som med deres indsats er med til at give kommunens ældre en fantastisk dag med vind i håret. Det glæder mig at se, at rickshawcyklerne også kan bruges til længere ture, og at beboere og cykelpiloter får mulighed for at skabe netværk på tværs imellem Esbjerg og Fanø, siger formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Olfert Krog.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14