23948sdkhjf

Cobi Rehab etablerer sig på det svenske marked

Med købet af den svenske virksomhed Uriform AB etablerer Cobi Rehab sig nu med eget salgsselskab i Sverige.

Cobi Rehab har i maj erhvervet 100 procent af aktierne i Uriform AB af familien Måård. Det skriver Cobi Rehab i en pressemeddelelse.

Uriform er en familievirksomhed beliggende i Stockholm og blev etableret i 1995 af Torbjörn Måård. Virksomheden er eksperter i at stabilisere og aflaste personer med funktionsnedsættelser ved hjælp at specialudviklede positioneringspuder og lejringsløsninger.

Gennem årene har Torbjörn Måård og medarbejderne opbygget en position på det svenske marked som en respekteret og anerkendt samarbejdspartner for kunderne inden for deres produkt- og kompetenceområde. Det skyldes ikke mindst en kompetent medarbejderstab, der med professionel rådgivning og sparring omkring produktanvendelse hjælper kunderne til at træffe den rigtige beslutning omkring produktvalg, så det giver størst mulig værdi for brugeren såvel som for plejepersonalet.

- Vi mener, at vi er den virksomhed i Danmark, der ved mest om positionering og lejring. Den viden skal omsættes til vækst, siger Lisbet Gamborg Jørgensen, adm. dir i Cobi Rehab. - Der er et rigtig godt match mellem vores to virksomheder og med købet af Uriform, får vi nu mulighed for at hjælpe endnu flere immobile mennesker med livskvalitetsforbedrende positionerings- og lejringsløsninger.

- Cobi Rehab har en omfattende og dyb produktportefølje inden for positionerings- og lejringsløsninger, som komplementerer meget fint til Uriform’s produktportefølje, og vi ser frem til at introducere vores produkter på det svenske marked med hjælp fra Uriform’s dygtige produktspecialister, siger Lisbet Gamborg Jørgensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062