23948sdkhjf

Odense: Byens Køkken holder åbent hus

- Vi er stolte af den mad, vi laver til de ældre i Odense, derfor vil vi også gerne invitere borgerne indenfor, så de kan få syn og smag for sagen, siger leder af Byens Køkken, Jette Eggers.

I morgen inviterer Byens Køkken i Odense til åbent hus.

Byens Køkken er Odense Kommunes leverandør af mad til beboerne på Odenses plejecentre og til de hjemmeboende, der ikke længere selv kan lave mad. Køkkenet laver mad til 2500 ældre i Odense.

Åbent hus-arrangementet foregår lørdag den 9. juni fra kl. 13.00-16.00 på Teknikvej 4, 5260 Odense S. Alle er velkomne.

- Vi er stolte af den mad, vi laver til de ældre i Odense. Derfor vil vi også gerne invitere borgerne indenfor, så de kan få syn og smag for sagen. Vi vil selvfølgelig servere en masse smagsprøver henover dagen, men vi server også viden om køkkenet i det hele taget. Det plejer at være rigtig hyggeligt, og vi ved fra tidligere år, at folk kommer herfra med en bedre forståelse af det håndværk og den kærlighed, som vi hver dag lægger i madlavningen, siger leder af Byens Køkken, Jette Eggers, der glæder sig meget til at vise køkkenet frem.

Der vil løbende blive serveret pandekager med syltetøj, boller, kager, samt fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød. Alt sammen hjemmelavet og blandt de ting, som almindeligvis er på menuen. Køkkenet åbnes også op for offentligheden, så man kan komme ind og se, hvor maden laves og tale med de medarbejdere, der hver dag kokkererer til byens ældre. Der vil også være mulighed for at tale med to af de diætister, som rådgiver både de ældre og plejecentrene omkring mad og måltidet.  

Byens Køkken er vinder af Økoprisen 2016, vinder af Magasinet Plejes Køkkenpriser i kategorien "Fremtidens køkken" og er i øjeblikket nomineret til Landbrug og Fødevares Økologiske Køkkenroser 2018. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079