23948sdkhjf

Akuthus-byggeriet på Bispebjerg er skudt i gang

Det nye akuthus skal skabe de bedste rammer for patientbehandlingen på Bispebjerg Hospital.

Der var konfettikanoner og taler, da medarbejdere på Bispebjerg Hospital, politikere og naboer for nylig skød byggeriet af det nye akuthus i gang.

- Det er ret fantastisk at se de politiske visioner omformet til konkrete fysiske projekter, der skal skabe de bedste rammer for behandlingen af vores patienter og borgere, og jeg glæder mig til at se bygningerne skyde op over de kommende år, sagde formand for byggeprojektets politiske følgegruppe, Lars Gaardhøj (A) blandt andet i sin tale, før han talte ned fra ti, og en farverig vrimmel af konfetti indhyllede byggepladsen.

Byggepladsen på Bispebjerg skal i første omgang lægge jord til byggeriet af Nordblokken, som er den første del af Akuthuset, der bliver bygget i flere faser. På grund af den begrænsede plads på hospitalsgrunden, er det nemlig nødvendigt skiftevis at rive ned og bygge nyt for at få plads til Nyt Hospital Bispebjerg.

Hospitalets direktør, Anne Jastrup, opfordrede både medarbejdere og patienter til at væbne sig med tålmodighed.

- Det bliver helt sikkert nogle udfordrende år, vi går i møde. Byggepladser overalt. Støj, støv og vibrationer vil nogle steder kunne mærkes, når det tunge maskineri går i gang. Vi kan kun opfordre til, at vi hjælper hinanden igennem og holder fokus på, at vi kan glæde os til de nye forbedrede rammer, der står klar omkring 2023, sagde hun i sin tale.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094