23948sdkhjf

Navnenyt: Ny ledende oversygeplejerske for Anæstesiologisk Afdeling

Den 1. september tiltræder Bente Kowal som ny ledende oversygeplejerske på Anæstesiologisk Afdeling, Hospitalsenheden Vest.

58-årige Bente Kowal er blevet ny ledende oversygeplejerske for Anæstesiologisk Afdeling ved Hospitalsenheden Vest.

 Hun kommer fra en stilling som ledende oversygeplejerske på Anæstesiologisk Afdeling på Slagelse Sygehus, hvor hun de seneste år har stået i spidsen for en udvidelse og flytning af den dagkirurgiske funktion.

Forandringer, forbedringer og ændrede patientflow i nye rammer er dermed en del af det, som Bente tager med sig fra de sjællandske hospitalsfusioner til det midt- og vestjyske.

- Vi glæder os til samarbejdet med Bente. Hendes brede ledelseserfaring kommer vi med garanti til at nyde godt af, når en afdeling med så mange snitflader til forskellige patientforløb skal på plads, tilpasses og fornys i de rammer, vi er fælles om i Gødstrup, siger sygeplejefaglig direktør Ida Götke:

Tidligere har Bente Kowals været ansat blandt andet som afdelingssygeplejerske på Odense Sygehus, oversygeplejerske på Kolding Sygehus, centerchef og direktør på Odense Universitetshospital, afdelingschef for Ledelsesakademiet i Region Syddanmark og aktuelt ledende oversygeplejerske på NSR Sygehuse i Slagelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094