23948sdkhjf

NAVNE: Erfaren leder bliver ny ledende oversygeplejerske

Bente Kowal er ny ledende oversygeplejerske på Anæstesiologisk Afdeling, Hospitalsenheden Vest.

Den 1. september tiltræder Bente Kowal som ny ledende oversygeplejerske på Anæstesiologisk Afdeling, Hospitalsenheden Vest.

Det skriver Hospitalsenheden Vest i en pressemeddelelse.

Bente Kowal kommer fra en stilling som ledende oversygeplejerske på Anæstesiologisk Afdeling på Slagelse Sygehus, hvor hun de seneste år har stået i spidsen for en udvidelse og flytning af den dagkirurgiske funktion, der samtidig har skullet rumme indflytningen af gynækologi, obstetrik og pædiatri fra Næstved Sygehus. Forandringer, forbedringer og ændrede patientflow i nye rammer er dermed en del af det, som hun tager med sig fra de sjællandske hospitalsfusioner til det midt- og vestjyske.

Erfaringer, der er en gave for det igangværende arbejde med indflytningen i Gødstrup, siger sygeplejefaglig direktør Ida Götke.

- Vi glæder os til samarbejdet med Bente. Hendes brede ledelseserfaring kommer vi med garanti til at nyde godt af, når en afdeling med så mange snitflader til forskellige patientforløb skal på plads, tilpasses og fornys i de rammer, vi er fælles om i Gødstrup, siger hun.

Selv er Bente Kowal både spændt og nysgerrig ved udsigten til at skulle være en del af en udflytning og sammenlægning af to geografier til et helt nyt sygehus i Gødstrup.

- Det er bestemt ikke hver dag, man får mulighed for at være en del af så stor en forandring. Jeg ser frem til at komme endnu tættere på de spændende tanker, der er gjort med Gødstrup, og så må jeg se, hvad jeg kan byde ind med, siger hun.

Bente Kowals har tidligere arbejdet som afdelingssygeplejerske på Odense Sygehus, oversygeplejerske på Kolding Sygehus og siden centerchef og direktør på Odense Universitetshospital, afdelingschef for Ledelsesakademiet i Region Syddanmark og er aktuelt ledende oversygeplejerske på NSR Sygehuse i Slagelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.595