23948sdkhjf

Nu indvies Sundhedscenter Haderslev

Hver en kvadratmeter i det 5000 m2 store hus er nu fuldt udnyttet af regionale, kommunale og private tilbud.

Hen over sommeren er kommunale og regionale medarbejdere og private aktører rykket ind i Sundhedscenter Haderslev. Og nu er det tid til, at stedet offcielt indvies.

Centret er på godt 5.000 kvadratmeter, og hver en kvadratcentimeter er fuldt udnyttet, for interessen for at flytte ind i centret har været enorm, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

- Sundhedscentret er borgernes hus, og jeg er stolt over, at vi sammen med regionen er lykkedes med at få samlet så mange kommunale, regionale og private tilbud under ét tag. Centret er et synligt bevis på, at vi kan rigtig meget, når vi arbejder sammen. Først og fremmest giver det god mening for borgerne, at tilbuddene nu er samlet, men også for medarbejderne har det stor betydning, at de kan arbejde tættere sammen på tværs af fag og afdelinger, siger borgmester H.P. Geil.

Det nye sundhedscenter indvies officielt den 16. august kl. 15-17.

- Borgerne i Syddanmark skal opleve et sundhedsvæsen, der er sammenhængende og nært på dem og deres hverdag. Det bidrager Sundhedscenter Haderslev til. Her er en lang række sundhedstilbud samlet helt tæt på borgernes liv, og det giver en tryg og sammenhængende behandling, hvor man ikke opdager, om det er kommunen eller regionen, der står bag, siger regionsrådsformand, Stephanie Lose.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093