23948sdkhjf

Vester Hjermitslev Kro lukker for madservice i Aalborg

- Aalborg Kommunes egen leverandør Madservice Aalborg tager fra i dag midlertidigt hånd om de visiterede borgere i kommunen, som får leveret mad fra Vester Hjermitslev Kro.

Mandag eftermiddag meddelte Vester Hjermitslev Kro, som er privat leverandør af mad til Aalborg Kommunes ældre, at virksomheden indstiller leveringen af mad med øjeblikkelig virkning.

Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Vester Hjermitslev Kro er en af Aalborg Kommunes godkendte leverandører til madservice, som har leveret mad til kommunens ældre gennem mange år. Cirka 135 borgere bliver berørt i dag tirsdag. Derfor har Aalborg Kommune aktiveret sit nødberedskab for at sikre leveringen af mad til de berørte ældre.

- Vi er ved at skabe overblik over de visiterede borgere, som får leveret mad fra Vester Hjermitslev Kro, og dem tager vores egen leverandør Madservice Aalborg hånd om allerede i dag. Alle visiterede borgere vil dermed få leveret mad i dag og i de kommende dage, indtil de vælger en ny leverandør, lyder det fra rådmand Jørgen Hein fra Ældre- og Handicapforvaltningen.

De berørte borgere får i dag leveret et brev, som forklarer situationen. Brevet indeholder også en vejledning til de ældre om, at de inden for en kort frist skal vælge en anden leverandør af mad end Vester Hjermitslev Kro. Brevet leveres sammen med deres mad fra Madservice Aalborg. De borgere, som ikke vælger en ny leverandør inden fristens udløb, beholder automatisk den kommunale leverandør Madservice Aalborg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11