23948sdkhjf

UB-let gearer op og skifter navn

Firmaet ændrer navn til IMMO A/S.

UB-let Vejle A/S har skiftet navn til IMMO A/S, og markerer dermed et strategiskifte, som sætter turbo på design og udvikling af motoriserede hjælpemidler til flere brancher for eksempel hospitaler og plejesektoren.

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Med en ny direktør i spidsen vil teamet i Vejle især fokusere på to aktuelle hovedområder: arbejdsmiljø og Rehab.

I begyndelsen af 2018 trådte Jacob Gerdes til som ny direktør og hovedaktionær. Han er dermed blevet en del af ejerkredsen af medarbejdere, som efter en konkurs i 2014 rekonstruerede UB-let. Ejerkredsen bag UB-lets rekonstruktion fokuserede allerede dengang på at udvide markedet ved at satse på at udvikle nye produkter, som kan bidrage til at forbedre arbejdsmiljøet inden for de fleste brancher. Indsatsen giver nu de første resultater:

- I årets første otte måneder har vi omsat for det samme som i hele 2017, og det er en positiv begyndelse, siger adm. dir. Jacob Gerdes.

- Fra første bekendtskab med virksomheden blev jeg grebet af fremtidsmulighederne og ikke mindst af de særdeles meningsfulde produkter og opgaver, som vi arbejder med, udtaler han.

Motoriserede hjælpemidler

Gennem fem årtier har det tidligere UB-let, nu IMMO været kendt som eksperter i motoriserede hjælpemidler, særligt el-scootere. Produktprogrammet er blevet udvidet med en lang række produkter til brancher, hvor der er brug for motoriseret hjælp til mobiliserede opgaver – som for eksempel på hospitaler, i plejesektoren, industrien, byggeriet og i transportbranchen.

Virksomheden fremstiller fortsat nicheprodukter til Rehab branchen blandt andet hjælpemotorer til persontransport og et komplet El-hockey spilkoncept primært til mennesker med immobilitets udfordringer.

Arbejdsmiljø

Det øgede fokus på arbejdsmiljø åbner for nye muligheder for motoriserede maskiner, der kan hjælpe med løfte-, skubbe-, trække- og vrideopgaver, lyder det fra IMMO, som derfor satser på at udvide programmet af standardmaskiner samt tilbyde individuelt skræddersyede maskiner, der løser nyopståede behov/påbud for aflastning af manuelt arbejde.

- I mange brancher og virksomheder findes der jobfunktioner, hvor behovet er stort for at forebygge problemer med bevægeapparatet ved at afhjælpe tunge løft. Det kan være på plejehjem og hospitaler, forklarer Jacob Gerdes.

- Der er så mange vigtige opgaver, der kan løses med vores viden og opfindsomhed, og vi får flere og flere spændende opgaver fra kunderne, udtaler han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063