23948sdkhjf

Solrød får endnu en sygeplejeklinik

Klinikken kommer til at ligge i Aktivitets- og Frivilligcenteret, hvor den nuværende klinik også holder til.

For at sikre en fortsat høj kvalitet i plejen af Solrød Kommunes ældre borgere har byrådet vedtaget at investere ca. 1,8 millioner kroner i bedre ældrepleje.

Der bliver blandt andet afsat midler til at etablere endnu en sygeplejeklinik, så der i kommunen vil være to sygeplejeklinikker til blandt andet at tage sig af kommunens ældre borgere.

- Vores borgere er meget tilfredse med vores nuværende sygeplejeklinik, og samtidig kan vi via klinikken effektivisere for eksempel ved, at den enkelte sygeplejerske kan have flere patienter per dag. Det er ikke alene sund fornuft, det er også en nødvendighed at tænke i effektivisering og smarte løsninger, når det gælder plejen af vores ældre borgere, fordi der bliver flere ældre og færre hænder til at tage sig af dem, lyder det fra Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social, sundheds- og fritidsudvalget. 

Klinikken kommer til at ligge i Aktivitets- og Frivilligcenteret, hvor den nuværende klinik også holder til.

Samtidig har byrådet også vedtaget at sætte midler af til en opnormering af aftenvagten, så der kommer til at være to sygeplejesker på vagt hver aften. Og herudover er det desuden besluttet at sætte midler af til at fastholde en klinisk udviklingssygeplejerske.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111