23948sdkhjf

Demenskonsulent får pris for sit fokus på det hele menneske

Grethe Skovlund fra Vejle Kommune er kåret som Årets Demenskoordinator.

Demenskonsulent i Vejle Kommune, Grethe Skovlund, er kåret som Årets Demenskoordinator 2018.

Fakta

Det er 15. gang, prisen uddeles. Prisen går til en eller flere demenskoordinatorer, der yder en særlig indsats på demensområdet. Ledere og kolleger kan indstille til prisen.

Prisoverrækkelsen fandt sted under overværelse af godt 400 demenskoordinatorer på DemensKoordinatorer i DanmarKs Årskursus onsdag aften på Hotel Nyborg Strand

Grethe Skovlund får prisen som en anerkendelse for sit store engagement og vedholdende fokus på det hele menneske i demensindsatsen. Hun tænker det ’normale’ liv ind for borgere med demens og arbejder målrettet for at fremme de ressourcer, det enkelte menneske indeholder og benytter på trods af demenssygdom. Det er en kvalitet, som styrker fagligheden i den tværfaglige gruppe i Vidensforum for demens, som Grethe Skovlund indgår i. Hun er desuden god til at stille provokerende spørgsmål, har et kæmpe netværk, som kollegerne i det daglige arbejde nyder godt af, og så er hun ”en god kollega – foregangsmand for fis og ballade”.

Hun er bl.a. med i Aktivklubben, Daghøjskolen for par og flere arbejdsgrupper i Vidensforum for Demens, hvor nye tiltag/tilbud opstår og videreudvikles. Hun yder også en stor indsats i Alzheimerforeningen, hvor hun er formand for lokalforening Trekantområdet og næstformand i hovedbestyrelsen.

En glad Grethe Skovlund modtog prisen og takkede sine kolleger for indstillingen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078